Velkommen til PROMiNET
Nyheter
PROMiNETs årlige Introduksjonskurs i bruk av pasientrapporterte endepunkter i kliniske studier arrangeres 3-4 mars 2022.
Vi i PROMiNET har skrevet en oversiktsartikkel som ser på forskjell i bruk og kvalitet på PROM i klinisk forskning i 2008 og 2018. Konklusjonen er at bruken ser ut til å ha økt, men det var ingen overbevisende forskjell i kvalitet.
Partnere i PROMiNET har sammen med medlemmer i EORTC livskvalitetsgruppe og andre fagpersoner skrevet en systematisk oversiktsartikkel om helse-relatert livskvalitet hos pasienter med COVID-19.
PROMiNETs årlige Fordypningskurs i bruk av pasientrapporterte endepunkter arrangeres 27-29 oktober 2021.
Hva er brukermedvirkning i forskning, hvorfor er det nyttig og hvordan kan det gjøres?
PROMiNET arrangerte 18-19 mars digitalt Introduksjonskurs i bruk av pasientrapporterte endepunkter i kliniske studier for over 60 deltakere fra ulike sykehus og utdanningsinstitusjoner over hele landet. Det var vellykket, men vi håper likevel neste kurs kan arrangeres fysisk!
Påmelding til høstens fordypningskurs vil legges ut i løpet av våren.
PROMiNET i samarbeid med Forskningsgruppe for pasientrapportert resultat og helseøkonomi gjennomførte Den 7.årlige konferansen om PROM i klinisk forskning den 3. februar 2021
PROMiNET arrangerer digitalt Introduksjonskurs: bruk av pasientrapporterte endepunkter i klinisk forskning 18. og 19. mars 2021.
Forskningsgruppe for pasientrapportert resultat og helseøkonomi & PROMiNET arrangerer Den 7. årlige konferansen om PROM i klinisk forskning 3. Februar 2021 kl 9-14.30. Arrangementet vil foregå som webinar grunnet COVID-19.
Programmet er bredt sammensatt og vil treffe deg som forsker, kliniker og leder i helsetjenesten.
PROMiNET gjennomførte fordypningskurs 14.-16.oktober.
Kronikk fra PROMiNET i Onkonytt om hvordan man bruker PROM.
Kronikk i Dagens Medisin om hvordan pasientopplevelsesdata samles inn ved amerikanske sykehus.
Informasjon om kommende kurs og konferanser finnes her.
Ny systematisk oversiktsartikkel fra Livsforsk.
Hvorfor bør man måle livskvalitet hos kreftpasienter?